LÖSEV

AKP’li kadın Meclis Üyesi’nden Başkan Tanju Özcan’a hakaret ve saldırı

Siyaset 21.02.2023 - 20:32, Güncelleme: 21.02.2023 - 20:44
 

AKP’li kadın Meclis Üyesi’nden Başkan Tanju Özcan’a hakaret ve saldırı

Depremzedeler için olağanüstü toplanan Bolu Belediye Meclisi gergin anlara sahne oldu. MHP çekimser, AKP hayır oyu kullandı. Oylama, oy çokluğuyla kabul edildi.

  Bolu Belediyesi'nin depremzedeler için Olağanüstü toplantısına AKP'li Meclis Üyesi Hacer Çınar'ın Başkan Tanju Özcan'a bardak fırlatması, "Ahlaksız" ve "Pislik" sözleri damga vurdu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından videolu paylaşım yaparak, “Gerçeğin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. İşte AKP’li Hacer Çınar. Disipline gitmem, partiden ihraç olmama sebep provakör… İşte gerçek yüzü.hakaret ve küfürleri bu sefer kayda geçti. Ayrıca Depremzedeler için olağanüstü toplanan mecliste HAYIR oyu veren AKPli üyeleri kınıyorum.” ifadelerini kullandı.   “Hakaretleri utanarak okursunuz...” Başkan Özcan, AKP Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın sosyal medyadan “Deprem üzerinden başından bugüne siyaset yapan en büyük provokatör sensin! "Hayır" oyu verdiğimizi ispat etmeyen ŞEREFSİZDİR, ALÇAKTIR, MÜFTERİDİR!” paylaşımı üzerine, “Bu hanımefendi Bolu’nun kadın milletvekili. Sözlerine bakın. Ülke yangın yeri herkes yardım yarışına girerken, bunlar hakaret yarışına girdiler. Birinin derdi vekil olabilmek, birinin derdi vekil kalabilmek. Sayın Vekil tutanakları gönderirim hakaretleri utanarak okursunuz.” paylaşımında bulundu.  
Depremzedeler için olağanüstü toplanan Bolu Belediye Meclisi gergin anlara sahne oldu. MHP çekimser, AKP hayır oyu kullandı. Oylama, oy çokluğuyla kabul edildi.

 

Bolu Belediyesi'nin depremzedeler için Olağanüstü toplantısına AKP'li Meclis Üyesi Hacer Çınar'ın Başkan Tanju Özcan'a bardak fırlatması, "Ahlaksız" ve "Pislik" sözleri damga vurdu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından videolu paylaşım yaparak, “Gerçeğin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. İşte AKP’li Hacer Çınar. Disipline gitmem, partiden ihraç olmama sebep provakör… İşte gerçek yüzü.hakaret ve küfürleri bu sefer kayda geçti. Ayrıca Depremzedeler için olağanüstü toplanan mecliste HAYIR oyu veren AKPli üyeleri kınıyorum.” ifadelerini kullandı.

 

“Hakaretleri utanarak okursunuz...”

Başkan Özcan, AKP Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın sosyal medyadan “ Deprem üzerinden başından bugüne siyaset yapan en büyük provokatör sensin!

"Hayır" oyu verdiğimizi ispat etmeyen ŞEREFSİZDİR, ALÇAKTIR, MÜFTERİDİR!” paylaşımı üzerine,

Bu hanımefendi Bolu’nun kadın milletvekili. Sözlerine bakın. Ülke yangın yeri herkes yardım yarışına girerken, bunlar hakaret yarışına girdiler. Birinin derdi vekil olabilmek, birinin derdi vekil kalabilmek. Sayın Vekil tutanakları gönderirim hakaretleri utanarak okursunuz.” paylaşımında bulundu.

 

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.