LÖSEV

AKP Milletvekili ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’a tepki yağıyor

Siyaset 16.05.2023 - 17:17, Güncelleme: 16.05.2023 - 17:23
 

AKP Milletvekili ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’a tepki yağıyor

İstanbul 2. Bölge’den 28. Dönem AK Parti Milletvekili seçilen DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle tepki yağıyor

AK Parti Milletvekili ve Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, sosyal media hesabından yaptığı bir paylaşıma parti tabanından tepki yağıyor.     Aksakal paylaşımında, “14 Mayıs 2023 seçimleri Türkiye Cumhuriyeti'nin en kritik seçimlerinden biri olarak tarihe geçecek niteliktedir. Mevcut yasalar çerçevesinde münhasır bir seçim dönemi yaşandı ve sonuçları da elbette kendine has olacak. Öncelikli temennim büyük bir olgunluk içinde, huzurlu bir ortamda başlaması ve aynı şekilde sandık sonuçlarının tüm siyasi aktörlerce ve toplumun tümü tarafından demokratik olgunlukla karşılanması. Tek dileğim Türkiye ve Türk milleti kazansın. Seçimler tüm adaylara ve halkımıza hayırlı olsun. Demokratik Sol Partimizin gelecek kuşaklarla buluşmasına vesile olsun. Bu süreçte Genel Başkan olarak yanımda dik duran, iradesini başka mahvillerin hesaplarına tahvil etmeyen cefakâr DSP'li arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemde yepyeni bir DSP yaratacağız, öncelikli hedefimiz 81 ilin tamamında AKGÜVERCİN'li mavi bayrağımızı dalgalandıracağız. İnanmak başarmanın yarısıdır! BAŞARACAĞIZ! Önder AKSAKAL DSP GENEL BAŞKANI - İSTANBUL 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI” ifadelerini kullandı.     Aksakal, hangi parti listesinden seçime girdiğini belirtmeden sadece İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı ifadesi de dikkatlerden kaçmadı.    
İstanbul 2. Bölge’den 28. Dönem AK Parti Milletvekili seçilen DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle tepki yağıyor

AK Parti Milletvekili ve Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, sosyal media hesabından yaptığı bir paylaşıma parti tabanından tepki yağıyor.

 

 

Aksakal paylaşımında, “14 Mayıs 2023 seçimleri Türkiye Cumhuriyeti'nin en kritik seçimlerinden biri olarak tarihe geçecek niteliktedir. Mevcut yasalar çerçevesinde münhasır bir seçim dönemi yaşandı ve sonuçları da elbette kendine has olacak.

Öncelikli temennim büyük bir olgunluk içinde, huzurlu bir ortamda başlaması ve aynı şekilde sandık sonuçlarının tüm siyasi aktörlerce ve toplumun tümü tarafından demokratik olgunlukla karşılanması.

Tek dileğim Türkiye ve Türk milleti kazansın.

Seçimler tüm adaylara ve halkımıza hayırlı olsun. Demokratik Sol Partimizin gelecek kuşaklarla buluşmasına vesile olsun.

Bu süreçte Genel Başkan olarak yanımda dik duran, iradesini başka mahvillerin hesaplarına tahvil etmeyen cefakâr DSP'li arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemde yepyeni bir DSP yaratacağız, öncelikli hedefimiz 81 ilin tamamında AKGÜVERCİN'li mavi bayrağımızı dalgalandıracağız. İnanmak başarmanın yarısıdır! BAŞARACAĞIZ!

Önder AKSAKAL

DSP GENEL BAŞKANI - İSTANBUL 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI” ifadelerini kullandı.

 

 

Aksakal, hangi parti listesinden seçime girdiğini belirtmeden sadece İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı ifadesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.