LÖSEV

Adıyaman'da vatandaşların su ihtiyacı karşılanıyor

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.03.2023 - 15:33, Güncelleme: 06.03.2023 - 17:39
 

Adıyaman'da vatandaşların su ihtiyacı karşılanıyor

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediyesi, şehrin tüm mahallelerinde ve çadır kentlerde içme suyu kullanımını karşılamak amacıyla günlük hazır su dağıtımına devam ediyor.

Yaşanan deprem felaketinden sonra bir yandan yaraları sarmaya çalışan Adıyaman Belediyesi diğer yandan da oluşturduğu ekiplerle vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. Özellikle, vatandaşların ciddi ihtiyaç duyduğu içme suyuna sorunsuz şekilde kavuşabilmesi için günlük olarak mahallelere hazır su dağıtımı gerçekleştiren Adıyaman Belediyesine bağlı ekipler, ev ev ve çadır çadır gezerek içme suyu taleplerini karşılıyor. Gerçekleştirilen çalışmayla ilgili bilgi veren sorumlular, ekiplerin gün boyunca tüm mahallelerde içme suyu dağıttığını dile getirerek bu çalışmanın önümüzdeki süreçte de devam edeceğini belirtti.   Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediyesi, şehrin tüm mahallelerinde ve çadır kentlerde içme suyu kullanımını karşılamak amacıyla günlük hazır su dağıtımına devam ediyor.

Yaşanan deprem felaketinden sonra bir yandan yaraları sarmaya çalışan Adıyaman Belediyesi diğer yandan da oluşturduğu ekiplerle vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.
Özellikle, vatandaşların ciddi ihtiyaç duyduğu içme suyuna sorunsuz şekilde kavuşabilmesi için günlük olarak mahallelere hazır su dağıtımı gerçekleştiren Adıyaman Belediyesine bağlı ekipler, ev ev ve çadır çadır gezerek içme suyu taleplerini karşılıyor.
Gerçekleştirilen çalışmayla ilgili bilgi veren sorumlular, ekiplerin gün boyunca tüm mahallelerde içme suyu dağıttığını dile getirerek bu çalışmanın önümüzdeki süreçte de devam edeceğini belirtti.
 

Kaynak : PHA

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.