LÖSEV

Başkan Oktay Aksu, Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı’yı ziyaret etti

Gündem 16.04.2024 - 16:06, Güncelleme: 16.04.2024 - 16:06
 

Başkan Oktay Aksu, Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı’yı ziyaret etti

31 Mart seçimlerinin ardından çalışmalarına başlayan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı’yı makamında ziyaret etti.

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu 31 Mart Mahalli idareler seçimleri ardından görevine başladı. Göreve başladıktan sonra makamında ziyaretleri kabul eden Başkan Aksu, kamu kurum yetkililerini de ziyaret etmeye devam ediyor. Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı’yı makamında ziyaret eden Başkan Mustafa Oktay Aksu, Sarıyer’de hayata geçirecekleri projeler ve yapacakları çalışmalar hakkında bir süre Kaymakam Ömer Kalaylı ile görüştü.     Sarıyer’in çözülmesi gereken önemli sorunları ve ihtiyaçları ile ilgili tüm kamu kurumları ile uyum ve istişare içerisinde çalışacaklarını ifade eden Başkan Aksu, Kaymakam Ömer Kalaylı’ya misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti. Kaymakam Ömer Kalaylı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu’ya teşekkür etti.      
31 Mart seçimlerinin ardından çalışmalarına başlayan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı’yı makamında ziyaret etti.

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu 31 Mart Mahalli idareler seçimleri ardından görevine başladı. Göreve başladıktan sonra makamında ziyaretleri kabul eden Başkan Aksu, kamu kurum yetkililerini de ziyaret etmeye devam ediyor.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı’yı makamında ziyaret eden Başkan Mustafa Oktay Aksu, Sarıyer’de hayata geçirecekleri projeler ve yapacakları çalışmalar hakkında bir süre Kaymakam Ömer Kalaylı ile görüştü.

 

 

Sarıyer’in çözülmesi gereken önemli sorunları ve ihtiyaçları ile ilgili tüm kamu kurumları ile uyum ve istişare içerisinde çalışacaklarını ifade eden Başkan Aksu, Kaymakam Ömer Kalaylı’ya misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.

Kaymakam Ömer Kalaylı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu’ya teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.