LÖSEV

Sarıyer Belediyesi, deprem bölgesinde aralıksız çalışıyor

Yaşam 16.02.2023 - 19:39, Güncelleme: 16.02.2023 - 19:39
 

Sarıyer Belediyesi, deprem bölgesinde aralıksız çalışıyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerden sonra Hatay’da görevlendirilen Sarıyer Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Deprem bölgesinde 28 arama kurtarma personeli, 103 teknik personel, ve arama kurtarma köpeği Şilan’ın da görev aldığı çalışmalarda bölgeye ayrıca 25 bin 760 yardım kolisi gönderen Sarıyer Belediyesi, bugün de Defne Belediyesi Habriye Mahallesi’nde  40 çadır, 6 konteyner tuvalet ve 6 banyodan oluşan çadır kenti tamamladı. Ayrıca Sarıyer Belediyesi'nin bölgede 1 adet ambulansı, 2 adet mobil aşevi, 2 JCB, 1 ekskavatör, 2 çöp kamyonu ve 1 adette hafriyat kamyonu görev yapıyor.     Sarıyer Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Gün boyu devam eden çalışmalar sonucunda Defne Belediyesi Harbiye Mahallesi'nde 40 adetlik çadır, 6 adet konteyner tuvalet ve 6 adet banyodan oluşan çadır kenti tamamladık. Diğer bölgeler için çalışmalarımız devam ediyor.”        
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerden sonra Hatay’da görevlendirilen Sarıyer Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Deprem bölgesinde 28 arama kurtarma personeli, 103 teknik personel, ve arama kurtarma köpeği Şilan’ın da görev aldığı çalışmalarda bölgeye ayrıca 25 bin 760 yardım kolisi gönderen Sarıyer Belediyesi, bugün de Defne Belediyesi Habriye Mahallesi’nde  40 çadır, 6 konteyner tuvalet ve 6 banyodan oluşan çadır kenti tamamladı.

Ayrıca Sarıyer Belediyesi'nin bölgede 1 adet ambulansı, 2 adet mobil aşevi, 2 JCB, 1 ekskavatör, 2 çöp kamyonu ve 1 adette hafriyat kamyonu görev yapıyor.

 

 

Sarıyer Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Gün boyu devam eden çalışmalar sonucunda Defne Belediyesi Harbiye Mahallesi'nde 40 adetlik çadır, 6 adet konteyner tuvalet ve 6 adet banyodan oluşan çadır kenti tamamladık. Diğer bölgeler için çalışmalarımız devam ediyor.”

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.