LÖSEV

CHP’nin belli olan belediye başkan adaylarının listesi

Siyaset 14.12.2023 - 23:52, Güncelleme: 14.12.2023 - 23:52
 

CHP’nin belli olan belediye başkan adaylarının listesi

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler için 227 belediye başkan adayının belirlendiğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Deniz Yücel CHP Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.   "BELEDİYELERİMİZİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ" Belediye sayılarını artıracaklarını belirten Yücel yaptığı açıklamada, "CHP olarak biz, 2019’dan bu yana Türkiye’nin yarısını sosyal belediyecilik anlayışıyla tanıştırdık. Türkiye’nin yarısı CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetilmektedir. Belediyelerimiz geçtiğimiz 4 yılda başta pandemi olmak üzere deprem-sel gibi doğal afet süreçlerinde, halkımızın yanında olmuştur. Vatandaşımızın ihtiyaç ve taleplerini yüksek organizasyon yetenekleriyle hızlı bir şekilde karşılamışlardır. İnanıyoruz ki 31 Mart seçimlerinde insan odaklı politikalarımızla vatandaşımıza, sıcak bir el uzatan belediyelerimizin sayısını arttıracağız” dedi. Parti Meclisi toplantısında iller masaya yatırıldı ve dördü büyükşehir belediye başkan adayı olmak üzere, 226 seçim çevresinde adaylar belirlendi. CHP'nin yerel seçimde, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu, Ankara'da Mansur Yavaş'ı, Bursa'da Mustafa Bozbey, Bolu'da Tanju Özcan, Balıkesir'de Ahmet Akın'ı aday göstereceği açıklandı. CHP'de 58 kişi büyükşehir belediye başkanlığı için, 2 bin 714 kişi de belediye başkan adaylığı için müracaatta bulunurken, ilçe ve beldeler dahil toplam müracaatın 15 bini aştığı açıklanmıştı.        
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler için 227 belediye başkan adayının belirlendiğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Deniz Yücel CHP Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

"BELEDİYELERİMİZİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ"

Belediye sayılarını artıracaklarını belirten Yücel yaptığı açıklamada, " CHP olarak biz, 2019’dan bu yana Türkiye’nin yarısını sosyal belediyecilik anlayışıyla tanıştırdık. Türkiye’nin yarısı CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetilmektedir. Belediyelerimiz geçtiğimiz 4 yılda başta pandemi olmak üzere deprem-sel gibi doğal afet süreçlerinde, halkımızın yanında olmuştur. Vatandaşımızın ihtiyaç ve taleplerini yüksek organizasyon yetenekleriyle hızlı bir şekilde karşılamışlardır. İnanıyoruz ki 31 Mart seçimlerinde insan odaklı politikalarımızla vatandaşımıza, sıcak bir el uzatan belediyelerimizin sayısını arttıracağız” dedi.

Parti Meclisi toplantısında iller masaya yatırıldı ve dördü büyükşehir belediye başkan adayı olmak üzere, 226 seçim çevresinde adaylar belirlendi.

CHP'nin yerel seçimde, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu, Ankara'da Mansur Yavaş'ı, Bursa'da Mustafa Bozbey, Bolu'da Tanju Özcan, Balıkesir'de Ahmet Akın'ı aday göstereceği açıklandı.

CHP'de 58 kişi büyükşehir belediye başkanlığı için, 2 bin 714 kişi de belediye başkan adaylığı için müracaatta bulunurken, ilçe ve beldeler dahil toplam müracaatın 15 bini aştığı açıklanmıştı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.