Yavuz Ağıralioğlu Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktı

Anahtar Parti lideri Yavuz Ağıralioğlu “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir parolamızla bizde vatanı, milleti, devleti ve cumhuriyeti bekleyeceğiz” dedi.

 

 

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu partisinin 1. kuruluş yıl dönümü öncesi, Başkanlık divanı, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Kurucular Kurulu (KK) üyeleriyle birlikte Anıtkabir’e resmi ziyarette bulundu.

 

 

Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine çiçek bırakıldıktan sonra saygı duruşunda bulunuldu.

 

 

Ağıralioğlu, daha sonra ise Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

 

 

Ağıralioğlu, şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Milli mücadelenin büyük kahramanı, Cumhuriyet'in ve devletin banisi; devletimiz, milletimiz ve vatanımız için hedef koyduğun, millet bildiğin, vatan uyardığın gibi; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir parolamızla bizde vatanı, milleti, devleti ve cumhuriyeti bekleyeceğiz.”

 

 

Ziyaret sonrası Anahtar Parti lideri Yavuz Ağıralioğlu Tören Meydanı’nda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ağıralioğlu, vatandaşlarla uzun süre sohbet edip, fotoğraf çektirdikten sonra partisinin genel merkezine geçti.